lyckblom.se

Jag vill brinna för det jag arbetar med!
Jag tar personligt ansvar!
Jag sätter alltid laget före jaget!

Och kanske är jag ”The final piece to your puzzle”

 

 

Hej, Jag heter Mikael Lyckblom och det är jag som äger och driver lyckblom.se.

Anledningen till att jag har startat denna webbplats är att jag brinner för ämnen som projektledning, marknadsföring och ledarskap. När jag har varit ute och samtalat om dessa ämne med olika personer har jag märkt att många tycker att det är svårt, diffust och otydligt. Av denna orsak vill jag därför dela med mig lite av mina kunskaper och på detta sätt göra studenters studier och företagares framtida strategival både lättare och tydligare.

Just nu arbetar jag på Learning Partner, ett utbildningsföretag under Yrkeshögskolan. Där har jag två roller, dels är jag ansvarig projektledare för två av företagets utbildningar, B2B Säljare samt Butiks och avdelningschef. Min andra roll är som ansvarig föreläsare i ämnena marknadsföring och varumärksutveckling där jag utbildar B2B säljare samt grafiska formgivare och projektledare. Samtidigt som jag arbetar studerar jag även på en ettårig IT-projektledarutbildning för att bredda min kompetens ytterligare.

Innan min nuvarande anställning har jag bland annat arbetat som strategisk projektledare på en egen kommunikationsbyrå där vi bland annat ansvarade för Folkpartiets trycksaksproduktion inför valet. Jag har även jobbat som projektledare på en produktionsbyrå i ett tryckeri samt som affärsområdeschef på en av Fonus mest lönsamma affärsområde.

Ett av målen med denna webbplats är att den hela tiden skall utvecklas till det bättre. Därför välkomnar jag feedback från er läsare om fakta ni kanske tycker saknas eller skall förtydligas.

Ha en bra dag och välkommen åter!